ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ/ ΦΛΑΒΟΝΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

 

Δείτε τη συνταγή απο Syntages…apo spiti
  Αναζητώντας οι ενδιαφερόμενοι του χώρου της παρασκευής της σοκολάτας να βρουν που οφείλεται το μοναδικό άρωμα της σοκολάτας, ανακάλυψαν πως αυτό περιέχεται σε φυσικά συστατικά του καρπού του κακάο, στα λεγόμενα φλαβονοειδή. Ανήκουν στην κατηγορία των πολυφαινολών και βρίσκονται στα φυτικής προέλευσης τρόφιμα όπως φρούτα, λαχανικά, διάφορα αφέψημα και στο κακάο φυσικά. Η περιεκτικότητα των


Πηγή: Syntages…apo spiti

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!! Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ…
  2. ΤΑ ΕΙΔΗ & Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
  3. Μους σοκολάτας με Marshmallows
  4. Κέικ σοκολάτας με γλάσο όνειρο