Αρχαιοελληνική σαλάτα

 

Υλικά

1/2 μαρούλι
1/2 ματσάκι ρόκα
1/2 μήλο ψιλοκομμένο
1 χούφτα καρύδια
1 ρόδι
ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε, με τα χέρια μας, το μαρούλι και την ρόκα και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα καρύδια, το μήλο και τα σπόρια από το μισό ρόδι. Στίβουμε, με τα χέρια μας, τα σπόρια από το υπόλοιπο ρόδι και περιχύνουμε την σαλάτα. Ρίχνουμε το λάδι, αλάτι και ανακατεύουμε.
Πηγή Ταξίδι στις γεύσεις!!!

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Σαλάτα Φατούς (Σαλάτα του τσοπάνη)
  2. Σαλάτα με αμύγδαλα
  3. Σαλάτα η επίσημη
  4. Σαλάτα με ρόκα και σύκα

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ