Δείτε τη συνταγή στο Ταξίδι στις γεύσεις!!!

Υλικά
200 γρ. αλεύρι
70 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
2 αυγά
400 γρ. γάλα
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
250-300 γρ. φέτα τριμμένη
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά, προσθέτουμε το γάλα, τη μαργαρίνη, τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Τέλος ρίχνουμε την φέτα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Ψήνουμε τις βάφλες στην βαφλιέρα.

Μην στοιβάζετε τις ζεστές βάφλες την μια πάνω στην άλλη γιατί δεν θα είναι τραγανές. Τρώγονται καλύτερα χλιαρές. Γίνονται ακόμα πιο νόστιμες αν τις ξεροψήσετε.
Πηγή: Ταξίδι στις γεύσεις!!!