Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο (1 πακέτο)
450 γρ. ταχίνι
ζάχαρη όση θέλουμε
400 γρ. σταφίδα ξανθιά
300 γρ. καρύδια χοντροτριμμένα για το σερβίρισμα
κανέλα για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Από το προηγούμενο βράδυ πλένουμε το σιτάρι και το βάζουμε σε μεγάλο μπωλ με μπόλικο καθαρό νερό για να φουσκώσει.
Την άλλη μέρα το σουρώνουμε και το βάζουμε να σιγοβράσει σε μεγάλη κατσαρόλα για 2-2 1/2 ώρες περίπου μέχρι να μαλακώσει καλά.
Μόλις κλείσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε …
Πηγή: Υποβολή Συνταγής
Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:
- αργυρω ασουρεσ σουπα