ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ

 

Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο (1 πακέτο)

450 γρ. ταχίνι

ζάχαρη όση θέλουμε

400 γρ. σταφίδα ξανθιά

300 γρ. καρύδια χοντροτριμμένα για το σερβίρισμα

κανέλα για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Από το προηγούμενο βράδυ πλένουμε το σιτάρι και το βάζουμε σε μεγάλο μπωλ με μπόλικο καθαρό νερό για να φουσκώσει.

Την άλλη μέρα το σουρώνουμε και το βάζουμε να σιγοβράσει σε μεγάλη κατσαρόλα για 2-2 1/2 ώρες περίπου μέχρι να μαλακώσει καλά.

Μόλις κλείσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε …
Πηγή: Υποβολή Συνταγής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Βάρβαρα
  2. ΒΑΡΒΑΡΑ Η ΑΣΟΥΡΕΣ
  3. Βαρβάρα
  4. Χαλβάς με sauce ταχίνι

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • αργυρω ασουρεσ σουπα