ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ

 

Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής

Υλικά (για 4 άτομα):

4 μικρά κρεμμύδια (π.χ. στιφάδου)

1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι (ή 1 κ.γ. ξερό)

150γρ. – 170γρ. τυρί φέτα

250γρ. κότατζ τσηζ

350γρ. γαρίδες, χωρίς το κέλυφος (μπορείτε και κατεψυγμένες)

350γρ. ντοματάκια τσέρυ (ψιλοκομμένα εάν είναι μεγάλα ή στη μέση εάν είναι μικρά)

αλάτι

μαύρο πιπέρι

250γρ. σπαγγέτι

Εκτέλεση:

Βάζετε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό να βράζει.

Ρίχνετε τα κρεμμύδια και το θυμάρι στο μούλτι και τα ψιλοκόβετε παρέα. Πρσθέστε στο μούλτι τη φέτα και …
Πηγή: Υποβολή Συνταγής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Ριγκατόνι με μανιτάρια σε κρεμώδη σάλτσα
  2. Πένες τρικολόρε με μανιτάρια σε κρεμώδη σάλτσα
  3. SPAGHETTI ME ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΝΙΑΚ, ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
  4. Γαριδομακαρονάδα