Γερμανική κρεατόσουπα

 

Δείτε τη συνταγή στο Ταξίδι στις γεύσεις!!!
Την συνταγή αυτή την έφερε η γιαγιάκα μου από την Γερμανία και γι” αυτό την ονομάζουμε γερμανική…
Είναι τόσο απλή και με τόσα λίγα υλικά αλλά  ταυτόχρονα πεντανόστιμη!!!

Υλικά για 4 άτομα

500 γρ. μοσχαρίσιο κρέας άπαχο
1 μεγάλο πράσσο σε λεπτές ροδέλες
1/4 κουνουπιδιού σε μικρά μπουκετάκια
1 φωλίτσα φιδέ
ελαιόλαδο
1 κύβο κότας ή σπιτικό κύβο

Εκτέλεση

Πλένουμε το κρέας και το βράζουμε, ξαφρίζοντας το, μέχρι να μαλακώσει τελείως. Αφαιρούμε το κρέας, σουρώνουμε το ζουμί και το βάζουμε σε καθαρή κατσαρόλα.

Προσθέτουμε το κουνουπίδι, το πράσσο, το κρέας ψιλοκομμένο, το λάδι, τον κύβο και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Πριν γίνει το φαγητό μας προσθέτουμε τον φιδέ τριμμένο με το χέρι μας και βράζουμε για ακόμα 5′. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χυμό λεμονιού.

Πηγή: Ταξίδι στις γεύσεις!!!

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. σαρδελλες φουρνου,νοστιμο ,ευκολο,υγιεινο φαγητο!!!
  2. Γιαννιώτικο σε φορμάκια
  3. Σαλάτα με Άγρια Λαχανίδα #2
  4. Χοιρινό με πατάτες στη γάστρα