Γιαουρτάκι … γλυκόξινο! (με ζαχαρούχο γάλα…

 

Άτομα: 4, Χρ. προετοιμασίας: 5′, Χρ. ψυγείου: 30′, Κόστος: 3€

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
2 λεμόνια – το χυμό τους σουρωμένο
Μπισκότα τύπου πτι- μπερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα και το λεμόνι και ανακατεύουμε πολύ καλά για να ενωθούν τα υλικά. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 30′ περίπου.

Πριν σερβίρουμε το γιαουρτάκι μας, σπάμε με τα χέρια μας μπισκότα τύπου πτι-μπερ και ανακατεύουμε.

Tip: Ανάλογα με τα γούστα μας μπορούμε να αυξομοιώσουμε τις ποσότητες των υλικών. Αν, δηλαδή, προτιμάμε τις γλυκές γεύσεις, βάζουμε περισσότερο ζαχαρούχο γάλα, ενώ, αν προτιμάμε τις ξινές, βάζουμε περισσότερο χυμό λεμονιού.

Η σελίδα δείχνει cache εκδοχή (στιγμιότυπο) περιεχομένου συνταγής από το public domain: http://www.foodtrails.gr/giaourti-zaxarouxo-lemoni/. – Μεταβείτε στην πηγή με το σύνδεσμο: FoodTrails Magazine » ΣΥΝΤΑΓΕΣ http://www.foodtrails.gr/giaourti-zaxarouxo-lemoni/.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Ρυζόγαλο με γάλα καρύδας
  2. Πολύχρωμο ζελέ φρούτων με γάλα
  3. Κοτόπουλο γλυκόξινο με Σαμιώτικο κρασί
  4. γλυκόξινο κόκκινο λάχανο με μήλο και μπαχάρια: συνοδευτικό με άποψη