Γιουβαρλάκια Ευκολάκια

 
Υλικά:
10 μπιφτεκάκια από φασόλια μαυρομάτικα 

Για τη σούπα:  
2 κουταλιές της σούπας ρύζι
1 κρεμμύδι
1 1/2 κουταλιά φυτικό βούτυρο
1 βιολογικός ζωμός λαχανικών
1 καρότο
αλάτι, πιπέρι & κύμινο

image




Εκτέλεση:

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει, ρίχνουμε τόσο νερό ώστε να γεμίσει πάνω από τη μισή κατσαρόλα. Ρίχνουμε τον ζωμό λαχανικών, το κύμινο, το πιπέρι και μία χούφτα αλάτι και περιμένουμε να βράσει.
Στο μεταξύ, κόβουμε το καρότο και το κρεμμύδι σε μικρά κυβάκια και φροντίζουμε να πασπαλίσουμε 10 μπιφτεκάκια με αλεύρι.
Μόλις το νερό βράσει, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά μας, τα αλευρωμένα μπιφτεκάκια και τις 2 κουταλιές ρύζι και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά (γύρω στα 10 λεπτά) και είναι έτοιμο.

Στην συνέχεια αν επιθυμείτε μπορεί να αυγοκόψετε την σούπα σας.Σημείωση: Μπορείτε αν θέλετε να δώσετε πιο στρογγυλό σχήμα στα μπιφτέκια σας ή να τα τηγανίσετε. Η επιλογή είναι δική σας.

Η σελίδα δείχνει cache εκδοχή (στιγμιότυπο) περιεχομένου συνταγής από το public domain: http://xortosyntages.blogspot.com/2016/01/blog-post.html. – Μεταβείτε στην πηγή με το σύνδεσμο: χορτοφαγικές συνταγές http://xortosyntages.blogspot.com/2016/01/blog-post.html.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Γιουβαρλάκια αυγολέμονο
  2. Σαλάτα με Άγρια Λαχανίδα #2
  3. Σαλάτα του Ευριπίδη Vol. 1
  4. Δροσιστικός Χυμός Καρπούζι