Δωράκι

 
image

Πριν λίγο καιρό ήμουν μέσα στους 4 τυχερούς για την προσφορά του Λουμίδη και της φίλης blogger Conna΄s στο blog της :http://saborconna.blogspot.gr/.
 Έτσι σήμερα παρέλαβα το δωράκι μου, 3 πακέτα αγαπημένου καφέ Λουμίδη και το συλλεκτικό φλυτζάνι δώρο της φίλης Κωνσταντίνας. Τους ευχαριστώ ολόψυχα για αυτό το υπέροχο δωράκι. 
Ζεστός μυρωδάτος καφές που με συντροφεύει κάθε πρωί και απόγευμα σε κάθε ξύπνημα μου και όχι μόνο. Με συντρόφευε ακόμη και στην εγκυμοσύνη μου o Λουμίδης χωρίς καφείνη , μιας  και δε επιτρεπόταν ο κανονικός. Έτσι δεν τον στερήθηκα ποτέ.
 Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα θα πίνω καφεδάκι στην υγεία σου με το υπέροχο αυτό φλυτζάνι.

Η σελίδα δείχνει cache εκδοχή (στιγμιότυπο) περιεχομένου συνταγής από το public domain: http://kouzinoskalismata.blogspot.com/2013/03/blog-post_28.html. – Μεταβείτε στην πηγή με το σύνδεσμο: ΚουζινοΣκαλίσματα http://kouzinoskalismata.blogspot.com/2013/03/blog-post_28.html.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Δωράκι, δωράκι, δωράκιιιιι… !!!!
  2. βραβειο-δωρακι
  3. Καλό μήνα και το δωράκι ταξιδεύει για…
  4. Foodie- εντυπώσεις από Λονδίνο και ένα δωράκι