Ελληνικά Τυριά

 

Δείτε τη συνταγή απο Syntages…apo spiti
Σαγανάκι φέτας με σουσάμι και μέλι Λίγα λόγια γενικά για το τυρί: Ο Ελληνικός Κώδικας Τροφίμων και Ποτών ορίζει το τυρί ως “Το προϊόν που προκύπτει από τη πήξη του γάλακτος με τη δράση πυτιάς ή ενζύμων, την αποστράγγισή του για αποβολή του τυρογάλακτος και την ωρίμανσή του”. Με λίγα λογια, το τυρί προέρχεται από τη πήξη του γάλακτος και τη στράγγιση του. Η πήξη γίνεται με τη δράση (πυτιάς)


Πηγή: Syntages…apo spiti

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Μακαρονάδα αλά Ελληνικά
  2. Πάστα με Πέστο αλα “Ελληνικά”
  3. Τορτελίνια με 4 τυριά
  4. Συνταγές: Κρεατόπιτα με τυριά (pizza rustica all’Inglese)