ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

 

Δείτε τη συνταγή απο Νοστιμες Συνταγες της Γωγως

Φίλοι μου μετά απο 1 καλή ιδέα του Αντρα μου,απο δώ και στο εξής και για κάθε συνταγή που θα ανεβάζω θα έχετε την δυνατότητα να κατεβάζετε οποιαδήποτε συνταγή σας αρέσει σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου.
Είναι πραγματικά πολύ όμορφο και εύχρηστο.
Εχω ξεκινησει ήδη και φτιάχνω αντιστοιχα βιβλιαράκια έτοιμα για κατέβασμα για Ολες τις υπάρχουσες συνταγές του blog.Σιγά σιγά θα σας ενημερώνω ποιές συνταγές θα είναι έτοιμες για κατέβασμα.Οδηγίες για το πώς θα κατεβάζετε τις
συνταγές θα βρείτε καί ΕΔΩ.Πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε…Θα περιμένω να μου πείτε τη γνώμη σας και τυχον παρατηρήσεις η ακομα και απορίες…
Πιό κάτω θα βρείτε τις ήδη έτοιμες προς κατέβασμα συνταγές.Απλά καντε κλίκ πάνω τους και ξεκινήστε το κατέβασμα.Πραγματικά Αξίζει τον κόπο!
Η μόνη προυπόθεση είναι να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το adobe flash player(ειναι εγκατεστημένος σε κάθε υπολογιστή).
Σε περίπτωση που δέν το έχετε,μπορείτε να το κατεβάσετε απο ΕΔΩ!
Πολλά φιλιά….Γωγούλα!!!

  • Συμβουλές για την Κουζίνα
  • ΕΚΜΕΚ ΚΑΤΑΙΦΙ
  • ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ
  • ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ
  • ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
  • ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ

Οδηγίες κατεβάσματος συνταγών:Πηγή: Νοστιμες Συνταγες της Γωγως

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ/ΟΛΕΣ ΦΙΛΟΥΣ/ΦΙΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ /ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ!!!
  2. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ….ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ!!!
  3. ΑΠΛΗ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
  4. ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ!!!