ΚΑΛΤΣΟΝΕ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΟ ΑΥΓΟ!!!

 

Δείτε τη συνταγή απο Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σάλτσα κιμά που σας έχει περισσέψει από το χθεσινό τραπέζι και να εντυπωσιάσετε και την επόμενη μέρα…
Εγω εφτιαξα κιμα,ειχα ζυμη πιτσας στην καταψυξη και εκτελεσα την συνταγη
αυτη που πιστεψτε με ειναι καταπληκτικη!
Συμπληρωσα στον κιμα μανιταρια (κονσερβα)πρασινη πιπερια.










ΥΛΙΚΑ
1/2 δόση ζύμη για πίτσα(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
1 φλ. σάλτσα κιμά που περίσσεψε από το χθεσινό τραπέζι
2 αυγά βρασμένα (σφιχτά) αν δεν σας αρεσει το αυγο μπορειτε να το αφαιρεσετε
1 φλ. τσαγιού φέτα σε τρίμμματα
1 φλ. τσαγιού γραβιέρα τριμμένη (εγω εβαλα πεκορινο)



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε με τον πλάστη τη ζύμη σε δίσκο 35 εκ.

 Σε αλευρωμένη λαμαρίνα ή ταψάκι απλώνουμε τη ζύμη. 
Εγω εφτιαξα 4.
Απλώνουμε στη μισή ζύμη τη σάλτσα κιμά (όσο πιο στεγνή γίνεται), 
κόβουμε τ’ αυγά σε φέτες και τα στρώνουμε πάνω στη σάλτσα.

 Πασπαλίζουμε με τα τυριά.

 Διπλώνουμε τη ζύμη σε μισοφέγγαρο. Πατάμε με τα δάχτυλα την ένωση των δύο φύλλων να κλείσουν καλά.  Στρίβουμε τις άκρες σε κόθρο. Αν θέλουμε, αλείφουμε το καλτσόνε με ελάχιστο γάλα.(εγω δεν εβαλα)

 Χαράζουμε ελαφρά την επιφάνεια με μαχαίρι γιατί θα φουσκώσει πολύ στο φούρνο. Ψήνουμε το καλτσόνε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230°C για 25΄, μέχρι να ροδίσει καλά.











ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Η συνταγη ειναι της Αργυρως Μπαρμπαριγου



Πηγή: Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. ΜΟΣΧΑΡΙ ΒΡΑΣΤΟ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΚΑ
  2. ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΜΕ ΜΜΜΜΜ..ΥΡΩΔΑΤΟ ΚΙΜΑ!!!
  3. ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΟΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΚΙΜΑ!!!
  4. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ….ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ!!!

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • καλτσονε αλμυρο