καταπράσινα χορταράκια!!

 

Δείτε τη συνταγή απο ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ,ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ,ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ!!

Πηγή: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Βλήτα..{Πως παραμένουν τα χόρτα καταπράσινα…
  2. Νόστιμα ψαράκια με την ονομασία ζακέτες [σαν γλώσσες] και βλήτα!
  3. τα λεμονάκια μου,τα αυγουλαάκια μου!!!!
  4. λαζανια λαχανικων!!