Κατσαμάκι

 

Δείτε τη συνταγή απο ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ

Κατσαμάκι θα φτιάξουμε σήμερα, όπως το έφτιαχναν οι γιαγιάδες μου, η μια Μακεδόνισσα κι η άλλη Θρακιώτισσα.
Γλυκό ή αλμυρό το κατσαμάκι, απαλλάσσει τη νοικοκυρά από τον πονοκέφαλο του γλυκού ή του συνοδευτικού για τα κρεατικά-πουλερικά, αλλά είναι και μια λύση για ένα ελαφρύ βραδινό.
Το κατσαμάκι είναι μια κρέμα καλαμποκάλευρου ή σιμιγδαλιού από καλαμπόκι.
Στη Θεσσαλία, την Μακεδονία τη Θράκη
Πηγή: ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Φουρτάλια ή Φρουτάλια Άνδρου
  2. κερασόπιτα
  3. τα σκαλτσούνια που αγαπήσατε
  4. καλό μήνα