Δείτε τη συνταγή απο ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ
Κατσαμάκι θα φτιάξουμε σήμερα, όπως το έφτιαχναν οι γιαγιάδες μου, η μια Μακεδόνισσα κι η άλλη Θρακιώτισσα.
Γλυκό ή αλμυρό το κατσαμάκι, απαλλάσσει τη νοικοκυρά από τον πονοκέφαλο του γλυκού ή του συνοδευτικού για τα κρεατικά-πουλερικά, αλλά είναι και μια λύση για ένα ελαφρύ βραδινό.
Το κατσαμάκι είναι μια κρέμα καλαμποκάλευρου ή σιμιγδαλιού από καλαμπόκι.
Στη Θεσσαλία, την Μακεδονία τη Θράκη
Πηγή: ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ
Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:
- κατσαμάκι