κατσικάκι φρικασέ: κυβισμός με σέλερι

 

Δείτε τη συνταγή στο Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani
Ανάμεσα 1908 και 1913 ο Ζορζ Μπρακ (George Braque) ερωτεύτηκε την γεωμετρία και την προοπτική. Κου ντε φουντρ και με τις δυό μαζί, μάλλον φοβερό! Άρχισε  έτσι, να ψάχνει πως το φως επιδρά στη δεύτερη (την προοπτική), αλλά και με ποιό τρόπο οι ζωγράφοι το χρησιμοποιούσαν για να την αποδώσουν στην τέχνη. Όσο το έψαχνε, άλλαζε την [...]
Πηγή: Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. κατσικάκι ξεκοκαλισμένο στο φούρνο: Αχ, Αμλέτο ‘μ, to love or not to…
  2. Σέλερι με καρότα στη κατσαρόλα
  3. Κοτόπουλο με σέλερι και καρότα
  4. ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΕΛΕΡΙ!!!