ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

 

Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής

Παρ” όλο που πλέον δε συναντάμε συχνά πικρές μελιτζάνες καλό θα ήταν να τις αφήσετε να στραγγίξουν με λίγο αλάτι για μια ωρίτσα πριν τις χρησιμοποιήσετε. Πριν τις σωτάρετε πιέστε τις καλά με τα χέρια σας για να στραγγίξουν ακόμα περισσότερο ότι περιττά υγρά έχουν. Αυτή η διαδικασία έχει κιόλας ως αποτέλεσμα οι κεφτέδες να είναι στο τέλος τραγανοί κι όχι μαραμένοι μετά το ψήσιμο

Υλικά (για 4 άτομα – περίπου 17 κομμάτια)

Για τους κεφτέδες:

1 μεγάλη μελιτζάνα, καθαρισμένη και κομμένη …
Πηγή: Υποβολή Συνταγής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Κεφτεδάκια χωρίς αβγό με σάλτσα ντομάτας
  2. ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
  3. Βαρκούλες μελιτζάνας στη σάλτσα με αστεροειδή γλυκάνισο
  4. Μελιτζάνες ρολλάκια με σάλτσα ντομάτας !!!