Κιουνεφέ – Γλυκό Καταΐφι με Ανθότυρο

 

Δείτε τη συνταγή στο Η Τέλεια Συνταγή, η Τέλεια Λύση, το Τέλειο Πρόβλημα!
Υλικά
1/2 κιλού καταϊφι
1 κούπα βούτυρο καθαρισμένο και λιωμένο
1/2 κιλού ανθότυρο
1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος
1/2 κουταλάκι βανίλια
1 κούπα φιστίκι Αίγινας ανάλατο και ψημένο

Για το σιρόπι
3 κούπες ζάχαρη
2 κούπες νερό
1 κουταλιά χυμό λεμονιού

Ατομα: 10-12 Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα

Εκτέλεση
Ετοιμάστε τη γέμιση. Σ” ένα μπολ λιώστε το ανθότυρο με το πηρούνι κι
Πηγή: Η Τέλεια Συνταγή, η Τέλεια Λύση, το Τέλειο Πρόβλημα!

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. ΕΚΜΕΚ ΚΑΤΑΙΦΙ!!!
  2. Οικιακή οικονομία: Καταΐφι με Κρέμα Πορτοκαλιού
  3. ΚΑΤΑΙΦΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ..ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑ!!! (10) ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ..ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!!!
  4. ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ