Κολοκυθάκια στο φούρνο

 

Δείτε τη συνταγή απο Ιστομαγειρέματα

Κόφκουμε τα κολοκούθκια σε ροδέλες τζαι τα τηγανίζουμε σε φυστικέλαιο τζαι λίο «λάδι καλό». Εμένα αρέσκει μου να βάλλω διαφόρων ειδών κολοκούθκια. Σε τούτη την δόση έβαλα στο σύνολο 8-9 κολοκυθάκια σχετικά μικρά.
Σε ένα μπολ κτυπούμε καλά 3 αυγά τζαι μετά βάλλουμε 2 ποτήρκα γάλα. Βάλλουμε λίο, πολλά λίο άλας τζαι 1 κουταλάκι μπέικιν πάουτερ.
Έτριψα ένα μικρό χαλλούμι τζαι ένα μικρό κομμάτι κασέρι τζαι ανακάτωσα τα καλά με θκυόσμιν που την αυλή του παππού μου. (Καλύτερος θκυόσμις έβερ…όυτε ένα ξυλούι δεν έσhει μέσα!)  
Βάλλουμε τα κολοκούθκια σε ένα πάιρεξ ή σε ένα που τζείνα τα αλουμινένια για να γλυτωσουμε το πλύμμα ή στην περίπτωση μου, για να το πάρουμε κάπου.
Ανακατώνουμε καλα το τρίμμαν μέσα στα κολοκούθκια τζαι σhιονόνουμε που πάνω το μίγμα με το γάλα τζαι τα αυγά. Βάλλουμε τζαι λίγη καπίρα που πάνω τζαι ψυνουμεν το στο φούρνο ώσπου να κοτσινήσει καλά.

Πηγή: Ιστομαγειρέματα

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!!!
  2. ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ στο ΦΟΥΡΝΟ για ΟΡΕΚΤΙΚΟ
  3. Ιταλικό Κοτοπουλο στο φούρνο
  4. Ρυζότο με κολοκυθάκια