Κολοκυθομπράουνις!

 

Δείτε τη συνταγή απο Sugar Buzz

Χθες ήταν η μέρα του κολοκυθιού, ααακαι του περπατήματοςμε τόσες απεργίες! Μισή ώρα περπάτημα από το σταθμό της Νερατζιώτισσας και ενδιάμεσα ανηφόρα στην Πεύκη με έργα πεζοδρόμησης σε εξέλιξη, έφαγα όλη τη σκόνη και παράλληλα ο ήλιος ντάλα! Οπότε μετά από το περπάτημα είπα να γλιτώσω το γυμναστήριο και να μείνω σπίτι  να χαλαρώσω, αλλά βλέπω την μητέρα ( :) ) να καθαρίζει κολοκύθα, αγνή, παρθένα από τον κήπο του χωριού για να φτιάξει κολοκυθόπιτα και λέω να την μιμηθώ, αλλά να φτιάξω κάτι λίγο διαφορετικό. Πάω λοιπόν σούπερ μάρκετ και παίρνω κολοκυθάκια (σίγουρα όχι σαν την κολοκύθα του χωριού αλλά και τι να κάνω), ένας καλός κύριος με άφησε και να περάσω στο ταμείο, με είδε να κρατάω ένα σακουλάκι με πέντε κολοκυθάκια(!) και γύρισα σπίτι να φτιάξω σοκολατένιο μπράουνις με κολοκυθάκια. Οκ καμία σχέση με την πίτα της μαμάς, αλλά εδώ φαίνεται και η σύνδεση της παράδοσης με το μοντέρνο! Γενικά στο εξωτερικό παίζει πολύ το κολοκυθάκι σε κέικ, ειδικά σοκολατένιο κέικ γιατί του δίνει περισσότερη «ζουμερότητα»!!

Έψαχνα, έψαχνα να κάνω ένα γλυκό με κάποιο λαχανικό εν όψει και του νέου διαγωνισμού μαγειρικής, με τίτλο »Life Tastes Good»που ξεκινάει στο facebook από την LG Hellas ,με τη συμμετοχή του chef – Β.Δρίσκα, οπότε αν μπείτε, μπορείτε να ανεβάσετε συνταγή σας! Κάθε βδομάδα θα έχει κι ένα διαφορετικό θέμα, αυτήν την εβδομάδα έχει τα λαχανικά!
Το υποφαινόμενο blog έχει την χαρά να συμμετέχει με άλλα μαγειρικά blogs στην κριτική επιτροπή! Ουαου?! Ευτυχώς μετά την έκτακτη εισφορά υπάρχουν και οι μικροχαρές της καθημερινότητας!
Τη συνταγή σας τη δίνω σε σκιτσάκι! Είναι μια καλή λύση και για τα πιτσιρίκια να φάνε λαχανικά(Οk, δεν είναι  μελιτζάνες και φασολάκια, αλλά και τα κολοκυθάκια καλά είναι!) 
Επιπλέον έχω πόσο καιρό που κοιτάω να φτιάξω κάποιες κατηγορίες στο μπλογκ και μόλις τώρα μπόρεσα να τελειώσω κάποιες και τις βλέπετε στα δεξιά και φυσικά όλο το πρήξιμο το έφαγε ο αδερφός μου πάλι(!!) για να μου φτιάξει τα σχεδιάκια, γιατί εγώ μόνο στο χαρτί, στο κομπιούτερ δεν το’χω!
ΥΓ: Στη συνταγή λέω και για golden syrup, αν δεν έχετε, απλά το αντικαθιστούμε με ζάχαρη καστανή. Βασίστηκα σε μια ξένη συνταγή από περιοδικό,αλλά την άλλαξα εντελώς(της άλλαξα τα φώτα κοινώς)

Πηγή: Sugar Buzz

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Χοιρινά σουβλάκια
  2. Αποτέλεσμα κλήρωσης!
  3. Πρόσκληση!
  4. Καλά Χριστούγεννα!!!!