ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ «ΚΥΝΗΓΟΥ»

 






ΥΛΙΚΑ
1 κοτοπουλο
1 κ.σουπας carino
λιγο θυμαρι
2 κ.σουπας βουτυρο
3 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
1 μικρη κονσερβα μανιταρια ψιλοκομμενα
3 γινωμενες ντοματες η’1 κονσερβα ντοματακια κονκασε
1κ.γλυκου ζαχαρη
2 κ.σουπας χυμο λεμονιου
λιγο ψιλοκομμενο μαιντανο για πασπαλισμα
αλατι-πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφου κοψουμε σε μεριδες το κοτοπουλο,το πλενουμε καλα,και σε ενα
ταψακι βαζουμε λιγο αλευρι,

και ριχνουμε μεσα το carino,

το θυμαρι

ανακατευουμε και αλευρωνουμε καλα τις μεριδες του κοτοπουλου.



Σε μια κατσαρολα βαζουμε το βουτυρο να ζεσταθει 

και ριχνουμε το 
κοτοπουλο 

και το σωταρουμε πολυ καλα μεχρι να ροδισει.

Στη συνεχεια,ριχνουμε το κρεμμυδι,

τα μανιταρια και τα σωταρουμε τωρα ολα
τα υλικα μαζι καλα.

Κατοπιν ριχνουμε τις ντοματες,

την ζαχαρη 

τον χυμο λεμονιου και
το πιπερι

 και συμπληρωνουμε ζεστο νερακι για να μην χαθει η βραση 
του φαγητου,το σκεπαζουμε και το αφηνουμε να σιγοβρασει 1 ωρα περιπου
μεχρι να μεινει με την σαλτσουλα του.

Το συνοδευουμε με ασπρο ρυζακι,πατατουλες τηγανιτες,ακομα με πουρε
η’μακαρονια.
Οταν σερβιρουμε πασπαλιζουμε επανω στο κοτοπουλο ψιλοκομμενο μαιντανο.




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!



Νοστιμες συνταγες της γωγως

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ!!! ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!
  2. ΜΟΣΧΑΡΙ ΒΡΑΣΤΟ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΚΑ
  3. ΚΟΥΚΙΑ ΞΕΡΑ ΓΙΑΧΝΙ
  4. ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ…