Κοτόπουλο σνίτσελ

 

Δείτε τη συνταγή απο Γεύση Ελευθερίας
σνιτσελ

Υλικά

2 στήθη κοτόπουλο κομμένο σε σνίτσελ

φρυγανιά τριμμένη

αλεύρι

2 αυγά

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

λεμόνι

προαιρετικά

κασέρι τριμμένο

Εκτέλεση

Σπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ πιάτο και τα χτυπάμε.

Σε άλλο πιάτο βάζουμε αλεύρι και σε άλλο τη φρυγανιά με το κασέρι.

Παίρνουμε το σνίτσελ μας το βουτάμε πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά.

Το βάζουμε σε ένα πιάτο, και αφού τα πανάρουμε όλα, στο ψυγείο για καμιά ώρα να δέσει το πανάρισμα.

Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δυο πλευρές.

Τα βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας όπου τα αλατοπιπερώνουμε.

Τρώγοντα ζεστά και με μπόλικο λεμόνι

Δεν ξεχνώ

αν θέλουμε να τα κόψουμε μόνες μας, βάζουμε για λίγο το κρέας στην κατάψυξη να ζαχαρώσει και να κόβεται ποιο εύκολα

τα αλατοπιπερώνουμε πάντα μετά το τηγάνισμα για να είναι ποιο ζουμερά

ταιριάζουν με ρύζι, πουρέ, τηγανιτές πατάτες κα

καλή επιτυχία



Πηγή: Γεύση Ελευθερίας

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. ΜΠΑΜΙΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!!!
  2. μανιταρόσουπα με καρύδι
  3. Σαλάτα ρεπάνι-καρότο
  4. Ηπειρώτικη πίτα (χωρίς φύλλο)