Κρασί: Μαντινεία Μποσινάκη 2010 – Νέο,…

 

Εάν σας αρέσουν τα λευκά, αρωματικά κρασιά, τότε η Μαντινεία είναι μια περιοχή την οποία και εκτιμάτε ιδιαίτερα. Η οινοποιία Μποσινάκης, μας παρουσιάζει τη Μαντινεία 2010, σ” ένα κρασί που αξιοποιεί στο έπακρο την αρωματική ποικιλία του μοσχοφίλερου. Ρόδινο χρώμα από επιλεκτικό τρύγο, γεμάτο σώμα με αρώματα τριαντάφυλλου και εσπεριδοειδών, συνθέτουν ένα νέο, φρέσκο κρασί, έτοιμο να συνοδεύσει τα καλοκαιρινά θαλασσινά σας πιάτα. Εάν δεν προτιμάτε να το συνοδεύσετε με φαγητό, η απαλή του γεύση, και το σύγχρονο στυλ του, το καθιστούν ιδανικό και ως απεριτίφ. Με τον καιρό να μας προδιαθέτει για λευκά και ροζέ κρασιά, μπορείτε να μας προτείνετε και το δικό σας αγαπημένο.

Η σελίδα δείχνει cache εκδοχή (στιγμιότυπο) περιεχομένου συνταγής από το public domain: http://www.foodzine.gr/home/2010-2.html. – Μεταβείτε στην πηγή με το σύνδεσμο: Foodzine.gr Feed http://www.foodzine.gr/home/2010-2.html.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Κρασί: Μαντινεία Μποσινάκη 2010 – Νέο, αρωματικό και φρέσκο
  2. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα I.B.A. 2010 στην Σιγκαπούρη
  3. Το 2010 σ” ένα ευχαριστώ και μια ανασκόπηση
  4. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2010