κυδωνια με κρασι!!! τελειο!!!!!!!!!

 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Πλενουμε κ σκουπιζουμε καλα τα κυδωνια ετσι ωστε να φυγει το χνουδι τους.κοβουμε στα τεσσερα τα κυδωνια κ καθαριζουμε μονο το εσωτερικο [τα αφηνουμε με την φλουδα τους γιατι εχει πικτινη κ δινει μια ωραια καραμελενια γευση]σ ενα ταψακι βαζουμε τα κυδωνια το κοκκινο κρασι,κ το ημιγλυκο,τα γαρυφαλλα,την κανελλα,τη ζαχαρη,κ τα αφηνουμε να ψηθουν να βρασουν σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους,πανω κατω αντισταση για 3|4 της ωρας περιπου εως οτου καραμελωσουν
ΥΛΙΚΑ
4 κυδωνια
1 κιλο ζαχαρη
1 μπουκαλι κοκκινο κρασι
1 μπουκαλι κρασι ημιγλυκο
1 μπαστουνακι κανελα
γαρυφαλλα
[συνταγη  κ φωτογραφια απο την Μαρια Λοη το φτιαχνω παντα τετοια εποχη κ ειναι τελειο]!!

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. κυδωνι με κρασι στο φουρνο ,μια καταπληκτικη συνταγη ..ευκολη πολυ!!!
  2. Κυδώνια ψητά
  3. Κυδώνια φούρνου
  4. Κυδώνια ψητά