Λαζάνια αλα Καπρι

 

Δείτε τη συνταγή απο Βιβλίο Μαγειρικής

Υλικά

Σάλτσα

1/2 κιλό τομάτες

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

2 κύβους ζωμού κότας

1 φλυτζάνι νερό που βράζει

φρέσκα κρεμμυδάκια

Λαζάνια

500 γρ φρέσκα λαζάνια

4 χτυπημένα αυγά

300 γρ μοτσαρέλα τριμμένη

1/2 λίτρο γάλα βραστό αναμειγμένο με 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο


Οδηγίες

Ετοιμάζουμε την σάλτσα τομάτας με τα παραπάνω υλικά.

Βουτυρώνουμε ένα πυρεξ, ρίχνουμε λίγη σάλτσα. Φτιάχνουμε διάφορες στρώσεις με την ακόλουθη σειρά: λαζάνια  ωμά, μοτσαρέλα, χτυπημένα αυγά, λίγο από το γάλα, αφήνοντας όμως το περισσότερο γάλα για την τελευταία στρώση.

Αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε την επόμενη μέρα στο φούρνο να ψηθεί.

Πηγή: Βιβλίο Μαγειρικής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Κάπρι τούρτα με φράουλες
  2. Λαζάνια με Μανιτάρια
  3. «ΛΑΖΑΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ»
  4. Λαζάνια με σπανάκι