Λαζάνια με Μανιτάρια

 

Υλικά:
600 γρ. λαζάνια
300 γρ. μανιτάρια
100 γρ. βούτυρο
4 φύλλα βασιλικό
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Βράζουμε τα λαζάνια. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα στραγγίζουμε, τα σκουπίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον βασιλικό. Βάζουμε στη φωτιά ένα τηγάνι με το μισό βούτυρο και όταν κάψει, ρίχνουμε τα μανιτάρια για τα αφήνουμε για 4-5 λεπτα ανακατεύοντας διαρκώς με ξύλινη κουτάλα.
Προσθέτουμε στα μανιτάρια τον βασιλικό, τα ανακατεύουμε, ρίχουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να σιγοψηθούν για 3 περίπου λεπτά. Στραγγίζουμε τα λαζάνια, τα αδειάζουμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα που ετοιμάσαμε με τα μανιτάρια και τον βασιλικό και με το υπόλοιπο βούτυρο περιχύνουμε τα λαζάνια και τα σερβίρουμε ζεστά

Πηγή χορτοφαγικές συνταγές

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. «ΛΑΖΑΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ»
  2. Λαζάνια με κιμά
  3. Λαζάνια αλα Καπρι
  4. Λαζάνια με κοτόπουλο