λαχανάκια Βρυξελλών: green power

 

Δείτε τη συνταγή απο Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani
Μπορεί να είναι η αίσθηση που δίνει το μινιόν μέγεθος ή το χρώμα ή ίσως τα σφιχτοδιπλωμένα φυλλαράκια τους ή κι όλα μαζί, αλλά δύσκολα θα διαφωνήσετε ότι τα “βρυξελλάκια” είναι από τα πιο χαριτωμένα λαχανικά της κουζίνας. Πολύ μικρά σε σχέση με το κανονικό λάχανο, που επειδή του μοιάζουν πήραν και το πρώτο κομμάτι [...]
Πηγή: Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Πως να καθαρίσετε και να μαγειρέψετε λαχανάκια Βρυξελλών
  2. βενετσιάνικο συκώτι αλά Pandespani
  3. πρασόπιτα Δυτικής Μακεδονίας: μάθημα γεωγραφίας κατ’ οίκον
  4. το pandespani μεταφέρεται…