Μέσα στην κουζίνα…

 

Δείτε τη συνταγή απο Sugar Buzz

Καλημέρα από Χαλκιδική και πάλι, αλλά σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Sani Gourmet! Η γευσιγνωσία τελειώνει και μας αφήνει σίγουρα μια πολύ ευχάριστη γεύση!
Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να μπω στην κουζίνα του εστιατορίου Τομάτα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των πιάτων από την Αργυρώ Βάρδα που είχα αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση.
Καταρχήν την γνώρισα από κοντά και είναι μια ευγενέστατη και συμπαθέστατη κυρία και σίγουρα τη θαυμάζεις γι” αυτό που κάνει, που σαν επάγγελμα γνωρίζουμε ότι δεν είναι και το ευκολότερο.
Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα που μπήκα μέσα στην κουζίνα! Εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη συνέντευξη για περιοδικό κι εγώ παραδίπλα κοιτούσα!
Ετοιμάστηκαν δύο πιάτα για να τα φωτογραφίσει η φωτογράφος του φεστιβάλ, η Iosifina (την οποία επίσης θαύμασα πολύ!). Έκανα και χρέη βοηθού την ώρα που τα φωτογράφιζε!

Το ένα πιάτο που ετοιμάστηκε ήταν το πρώτο πιάτο που είχαμε δοκιμάσει το προηγούμενο βράδυ : παλαιωμένη πικάντικη γραβιέρα/φύλλα βασιλικού/ ανθότυρος λασιθίου/ ψωμί ζυμωμένο με χαρουπάλευρο/ σητειακό ξύγαλο με χρωματιστά πιπέρια/ σούπα βελουτέ από αβρωνιές.
Κάτι μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτό. Πολύ ωραίο στήσιμο σίγουρα! Και όλα τα προιόντα τα είχαν φέρει από Κρήτη.
Πιο κάτω η chef εν ώρα εργασίας !

Αν μπορέσω να βρω και άλλες φωτό από τα φαγητά θα ανεβάσω σύντομα!

Πηγή: Sugar Buzz

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. To Funky Cook στην Κουζίνα του UCook φτιάχνει Muffins με Πορτοκάλι
  2. Κρέμα τιραμισού μέσα σε μπισκοτένια φωλιά