Μαγειρεύουμε Ελληνικά-Βελουτέ φασολιών με κάστανα & σύγλινο

 

Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής

Υλικά

250 γραμμ. φασόλια γίγαντες

αλάτι

6 κ.σ. ελαιόλαδο

½ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 πράσο, το λευκό μέρος, σε ροδέλες

1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη

1 κλαράκι σέλινο

2-3 κλαράκια θυμαριού

200 γραμμ. ψίχα από κάστανα

2 λίτρα νερό ή ζωμός κότας (σπιτικός ή από βιολογικό κύβο)

250 γραμμ. σύγλινο

πάπρικα, καπνιστή

λίγο ελαιόλαδο, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό αποβραδίς. Την επομένη τα βράζουμε σε άφθονο νερό με ελάχιστο αλάτι …
Πηγή: Υποβολή Συνταγής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Μαγειρεύουμε Ελληνικά-Βελουτέ φασολιών με κάστανα & σύγλινο
  2. Σούπα βελουτέ με κάστανα, γλυκοκολοκύθα και μήλα
  3. ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – Σεφουκλωτή από την Νάξο!
  4. ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – Ρυζόγαλο