μαγειρεύουμε Ελληνικά, κελέμια-σουγάνια

 

Δείτε τη συνταγή στο ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ

Κρεμμυδοντολμάδες, ένα φαγάκι με πολλά ονόματα ανάλογα με την περιοχή παρασκευής της συνταγής.
Εδώ παντρεύτηκαν οι συνταγές δυο περιοχών.
Από το Δαδί (Αμφίκλεια) τόπο καταγωγής του άνδρα μου, όπου τα λένε κελέμια και της Σερραίας γιαγιάς μου με μακρινή Μικρασιάτικη καταγωγή, που επέμενε να σοτάρουμε λιγάκι τα υλικά να ενωθούν ώστε να γίνονται πιο αφράτοι οι ντολμάδες μας, συμβουλή που όλες οι
Πηγή: ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – Σεφουκλωτή από την Νάξο!
  2. ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – Ρυζόγαλο
  3. Ηο Ηο Ηο Chef: μαγειρευουμε ελληνικά: Μοσχαράκι με γλυκό κρασί
  4. ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – Κόκορας με μακαρόνια!