μανιτάρια portobello γεμιστά με chèvre και πέστο

 

Δείτε τη συνταγή στο Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani
Αν και δεν είναι πορτσίνι, τα πολύ μεγάλα πορτομπέλο γεμίζουν το μάτι και το πιάτο και κάνουν, λόγω εκτοπίσματος, αρκετή εντύπωση. Ολόκληρα, μπορούν να γίνουν με πολλούς τρόπους, μια και η χαμηλών τόνων πρωταρχική τους γεύση αποτελεί καλή βάση για παιχνίδι και διαφορετικούς συνδυασμούς. Στη συνταγή δέσαν πολύ ωραία με την ένταση που βγάζει το [...]
Πηγή: Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Χυλοπίτες με μανιτάρια και πέστο βασιλικού
  2. Μανιτάρια γεμιστά με κιμά
  3. Μανιτάρια γεμιστά
  4. Γεμιστά μανιτάρια (πορτομπέλο) με κιμά,…