Μαρμελάδα Βανίλια

 

Τα υλικά που θα χρειαστούμε:

1 κιλό βανίλιες (καθαρισμένο φρούτο χωρίς κουκούτσια)
800 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
χυμό απο μισό λεμόνι

Πλένουμε, καθαρίζουμε τις βανίλιες και πολτοποιούμε το φρούτο στο μούλτι. Βάζουμε τα πολτοποιημένα φρούτα και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δέσει η μαρμελάδα. Ανα διαστήματα ανακατεύουμε και αφαιρούμε τον αφρό που δημιουργείται στη επιφάνεια. Η διαδικασία αυτή διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Αφήνουμε να πάρει μια τελευταία βράση και αποσύρουμε απο τη φωτιά. Αφήνουμε να κρυώσει και αδειάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα.

Η σελίδα δείχνει cache εκδοχή (στιγμιότυπο) περιεχομένου συνταγής από το public domain: http://feedproxy.google.com/~r/MakingSweets/~3/XTmjOqLoJ9Y/blog-post_26.html. – Μεταβείτε στην πηγή με το σύνδεσμο: Making Sweets http://feedproxy.google.com/~r/MakingSweets/~3/XTmjOqLoJ9Y/blog-post_26.html.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Μαρμελάδα Φράουλα με Μήλο και Βανίλια
  2. Μαρμελάδα Αχλάδι
  3. Μαρμελάδα Πορτοκάλι
  4. Συνταγή για παγωτό βανίλια

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • μαρμελαδα βανιλια Βεφας Αλεξιαδου