Μαροκινό ρύζι

 
image

Υλικά

1 κιλό ρύζι για πιλάφι

500 γρ στομάχια κοτόπουλου

2 στήθη κοτόπουλου

1 κρεμμύδι

Οδηγίες

Βράζουμε τα στομάχια και τα στήθη κοτόπουλου σε νερό με αλάτι, και κρατάμε στην άκρη τον ζωμό.

Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει, προσθέτουμε τα στομάχια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε το ρύζι πλυμένο και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το ζωμό για το βράσιμο του ρυζιού και επιπλέον νερό αν χρειάζεται.

Σερβίρουμε το ρύζι σε μια πιατέλα, κόβουμε σε ψιλές λωρίδες το στήθος κοτόπουλου, και το τοποθετούμε πάνω στο ρύζι. Γαρνίρουμε με κάσιους.

Η σελίδα δείχνει cache εκδοχή (στιγμιότυπο) περιεχομένου συνταγής από το public domain: http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/vVmtZB/~3/vCQXjNLCybI/blog-post_17.html. – Μεταβείτε στην πηγή με το σύνδεσμο: Βιβλίο Μαγειρικής http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/vVmtZB/~3/vCQXjNLCybI/blog-post_17.html.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Αρνάκι μαροκινό
  2. Ρύζι ογκρατέν με μπέικον
  3. Ρύζι με άνηθο