ΜΑΦΙΝΣ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ-ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ-ΡΙΚΟΤΑ

 

Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής

Υλικά (για 8 μάφινς):

Ελαιόλαδο για λάδωμα

450γρ. σπανάκι

200γρ. φέτα

250γρ. τυρί ρικότα

4 αυγά, ελαφρά χτυπημένα

½ κ.γ. μοσχοκάρυδο

λίγο αλάτι

πιπέρι

8 φύλλα κρούστας, ξεπαγωμένο

2 κ.σ. καβουρδισμένα κουκουνάρια

Μέθοδος:

Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180ºC.

Πλύντε το σπανάκι, στραγγίξτε το και σωτάρετε, σε μέτρια φωτιά, σε ένα τηγάνι χωρίς λίπος για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει και να βγάλει τα υγρά του. Αφήστε το να κρυώσει και στύψτε το καλά με τις παλάμες σας …
Πηγή: Υποβολή Συνταγής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Μάφινς με Χαλλούμι σε Φύλλο Κρούστας και Πρώτη Συνάντηση Ελλήνων Food Bloggers
  2. Kολοκυθάκια γεμιστά με κιμά ,σερβίρονται σαν κύριο πιάτο,είναι νοστιμότατα και συνοδεύετε με λευκό τυρί ,όπως φέτα!
  3. Ζουμερή τυρόπιτα σε τραγανό φύλλο κρούστας