Μεθυσμένο Osso Buco (κοινώς μοσχαρίσιο κότσι) στην μαντεμένια κατσαρόλα

 

Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής

Υλικά

4 κότσια μοσχαρίσια

5-6 κρεμμυδάκια στιφάδου στα δύο κομμένα

4 καρότα σε λωρίδες

1 κοτσάνι σέλερυ σε λεπτές λωρίδες

1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλ/νη

10-15 baby πατάτες

πολύ λίγη σάλτσα ντομάτας (με το μάτι)

ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

2 φύλλα δάφνης

μοσχοκάρυδο λίγο, 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι

1 μεγάλο κουτί (0,50 L) μπύρα

Εκτέλεση

Σωτάρουμε το κότσι στο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να θωρακιστεί.

Οταν πάρει χρωματάκι και από τις δύο μεριές, ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, …
Πηγή: Υποβολή Συνταγής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Μοσχαρίσιο κότσι μαριναρισμένο σε μπύρα
  2. Μπριάμ σε στρώσεις – στην κατσαρόλα ή το…
  3. Λουκάνικο με πατάτες στην κατσαρόλα
  4. Μελιτζάνες στην κατσαρόλα με φέτα …τέλειο…