μινεστρόνε λάιτ με πολλή γεύση

 

Δείτε τη συνταγή στο Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani
Θα μπορούσε να αναπτυχθεί ολόκληρη κοσμοθεωρία για τις σούπες. Πρώτα πρώτα γιατί με το είδος αυτό του φαγητού εξοικειώνεται κανείς από μωρό, οπότε θέλοντας και μη κουβαλάει μέσα του στέρεες μνήμες ρευστών γεύσεων, επηρεασμένες στη συνέχεια από την πρακτικότητα ή την μαγειρική δεινότητα της μητέρας, της γιαγιάς, της νταντάς ή και της μαγείρισας του σπιτιού. [...]
Πηγή: Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Συνταγές: Μινεστρόνε με φασόλια και αρακά
  2. μινεστρόνε μανιταριών με αποξηραμένα Suillus Luteus
  3. Λάϊτ συνταγή για Ελιές!!!
  4. Kοτόπουλο με αρωματισμένα σύκα: γεύση από Μπάρτσα