Ένα αγαπημένο κυριακάτικο φαγάκι, ότι πρέπει για την εποχή.
Μου θυμίζει Κυριακές στο τραπέζι του παππού και της γιαγιάς,
φαγάκι που το αγάπησαν το ίδιο με μας και τα παιδιά μας.
1 κιλό μοσχαράκι, ποντίκι, κυλότο ή σπάλα, ή ουρά κλπ
1 κιλό σπανάκι
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3-1/2 ποτηριού ελαιόλαδο
1 κ.σ φρέσκο βούτυρο (αιγοπρόβειο)
2 κ.σ άνηθο
½
Πηγή ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ
Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:
- μοσχαρι με σπανακι αργυρω
- μοσχαρι με σπανακι