ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ

 

Δείτε τη συνταγή στο Υποβολή Συνταγής

Πράσων συνέχεια με ένα χειμωνιάτικο νόστιμο πιάτο.

Υλικά

1 κιλό μοσχαράκι (κιλότο, σπάλα, στρογγυλό) κομμένο σε μικρά κομμάτια

1 κονσέρβα κονκασέ

4 πράσα κομμένα σε χοντρά κομμάτια

3 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια ή φετάκια

2-3 τρυφερά κλωνάρια σέλερι κομμένο σε μικρά κομμάτια

ελαιόλαδο – αλάτι – πιπέρι – λίγη ζάχαρη – θυμάρι

Εκτέλεση

Σωτάρουμε καλά το μοσχαράκι στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλατοπίπερο, τη ζάχαρη και το θυμάρι και λίγο νερό. Βράζουμε το κρέας …
Πηγή: Υποβολή Συνταγής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Πατάτες με πράσα
  2. «Λουκουμάτο» Μοσχαράκι ψητό με τρυφερές πατάτες φούρνου
  3. Χοιρινό με πράσα
  4. ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΙΦΑΔΟ

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • μοσχαρι με πρασσα