Μπακαλιάρος σκορδαλιά

 

Δείτε τη συνταγή απο ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ

Φιλέτα υγράλατου μπακαλιάρου κομμένα σε κομμάτια.
Ξαλμυρίζουμε για 24-48 ώρες, αναλόγως πόσο αλμυρός είναι.
Ο μπακαλιάρος πρέπει να ξαλμυρίζει πάντοτε τελείως και να τον αλατίζουμε όσο θέλουμε εμείς για να αποφεύγονται τα λάθη.
Πρώτα τον πλένουμε να φύγει το πολύ αλάτι και μετά τον αφήνουμε σε μπόλικο νερό να ξαρμυρίσει.
Το νερό πρέπει να το αλλάζουμε τακτικά και να διατηρείται στο ψυγείο.

Πηγή: ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Μπακαλιάρος σκορδαλιά
  2. Μπακαλιάρος σκορδαλιά και παντζάρια!!
  3. μπακαλιάρος σκορδαλιά: η συνταγή της 25ης Μαρτίου
  4. μπακαλιάρος τσιλαδιά