ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ!!!

 

Δείτε τη συνταγή απο Νοστιμες Συνταγες της Γωγως







ΥΛΙΚΑ


1 κιλο μπακαλιαρο φιλετο
1 κουτακι μπυρα
Αλευρι φαριν-απ
1 αυγο
Αλατι
Πιπερι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Με ενα κοφτερο μαχαιρι αφαιρουμε με προσοχη το δερμα του μπακαλιαρου,
τον κοβουμε σε μετρια κομματια το πλενουμε απο το αλατι και 
τοποθετουμε τα κομματια σε μπωλ γεματο με νερο.Μεχρι την αλλη μερα που
θα τον μαγειρεψουμε αλλαζουμε το νερο τουλαχιστον 4 φορες.
Τοποθετουμε τα κομματια σε απορροφητικο χαρτι ωστε να φυγουν ολα τα νερα.



Σε ενα μπωλ ριχνουμε την μπυρα το αυγο,τα χτυπαμε με το συρμα,



και ριχνουμε
το αλευρι σιγα σιγα μεχρι να δουμε εναν παχυρευστο χυλο,ριχνουμε 
το αναλογο αλατακι,πιπερακι και τον βαζουμε για 1 ωρα στο ψυγειο μεχρι να δεσει.



Στην συνεχεια βουταμε τα κομματια στο χυλο



 και στην συνεχεια τα βαζουμε σε καυτο λαδι (δυνατη φωτια)
στην αρχη και μετα σε μετρια φωτια.
Προσεχουμε να πιασουν πρωτα κρουστα απο κατω και μετα να τα γυρισουμε.



Αφου τηγανιστουν τα βαζουμε σε πιατελα με απορροφητικο χαρτι να φυγουν
τα περιττα λαδια και σερβιρουμε συνοδευοντας με σκορδαλια που θα βρειτε ΕΔΩ.







ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!



Πηγή: Νοστιμες Συνταγες της Γωγως

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ….ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ!!!
  2. ΨΩΜΙ!!!
  3. ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ!!!
  4. ΦΛΟΓΕΡΕΣ..!!!

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • kourkouti gluko
  • διατηριετε το κουρκουτι στο ψυγειο???