ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρεμμύδι. Μόλις πάρει λίγο χρώμα ρίχνουμε και τις πατάτες για 2 λεπτά. Έπειτα πρσθέτουμε και τα μπιζέλια με το χυμό ντομάτας και γεμίζουμε με νερό ώστε να καλυφθούν όλα τα υλικά. Τέλος προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να βράσουν μέχρι τα μπιζέλια να μαλακώσουν και η σάλτσα να αρχίσει να πήζει.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
Πηγή: That’s Eat!, http://thatseat.blogspot.com/2012/03/facebook.html.