Δείτε τη συνταγή απο ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ
ΥΛΙΚΑ
500-550 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή μαλακό300 γρ βούτυρο φρέσκο ή μαργαρίνη 200 γρ άχνη ζάχαρη1 φλιτζάνι αποξηραμένα ροδοπέταλα αρωματικά1 σφηνάκι λικέρ τριαντάφυλλο ή σιρόπι
Αν το λικέρ δε δώσει χρώμα μπορούμε να προσθέσουμε λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη να ασπρίσει.
Προσθέτουμε τα ροδοπέταλα και σιγά-σιγά το μισό αλεύρι και το λικέρ.
Πηγή: ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ