Μπιφτέκια με γιαούρτι και βρώμη

 

Άτομα: 3-4, Χρ. προετοιμασίας: 1ο’, Χρ. ψησίματος: 25′, Κόστος: 6€

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ντομάτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας δυόσμο
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
Αλάτι
Πιπέρι
Βρώμη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Σχετικά με τη βρώμη, ρίχνουμε τόση όση χρειάζεται για να σφίξει το μίγμα και να μπορούμε να πλάσουμε τα μπιφτέκια. Αφήνουμε το μίγμα για λίγη ώρα στο ψυγείο.

Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C ή σε ψησταριά για 25′ περίπου.

Η σελίδα δείχνει cache εκδοχή (στιγμιότυπο) περιεχομένου συνταγής από το public domain: http://www.foodtrails.gr/mpiftekia-me-giaourti-kai-vromi/. – Μεταβείτε στην πηγή με το σύνδεσμο: FoodTrails Magazine » ΣΥΝΤΑΓΕΣ http://www.foodtrails.gr/mpiftekia-me-giaourti-kai-vromi/.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Γιαούρτι με φρούτα και βρώμη
  2. Σουφλέ με κολοκυθάκια και γιαούρτι
  3. ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ME ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ KAI ΒΡΩΜΗ
  4. Ψωμί με καρύδι και βρώμη