Απορώ πως τόσο καιρό δεν είχα αναρτήσει ούτε μια συνταγή για μπιφτέκια αφού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά (ειδικά τα πικάντικα)! Σαν τα παιδάκια κι εγώ αν έπρεπε να διαλέξω μόνο δυο πράγματα για να τρέφομαι αυτά θα ήταν τα μακαρόνια και τα μπιφτέκια. Άσε που φτιάχνονται στο τσακ-μπαμ! Σε αντίθεση με τα άλλα παιδάκια όμως το δικό μου το ανάποδο άργησε να συνηθίσει στον κιμά. Γενικά το μότο του παιδιού μου είναι «όχι στη νέα τάξη πραγμάτων» και κάθετι νέο αρνείται πεισματικά να το δοκιμάσει. Λίγο, λίγο τα συμήθισε όμως και τώρα τα καταβροχθίζουμε οικογενειακώς! Μιαμ! πάμε να τα φτιάξουμε??
ΥΛΙΚΑ:
500-600 γρ. κιμά (εγώ παίρνω μικτό)
1 μικρό κρεμμύδι
2-3 φέτες ψωμί (ή ό, τι άλλο απομεινάρι έχετε από παξιμάδι ή φρυγανιά)
1 αβγό
1/3 φλιτζανιού γάλα
1 κουτ. γλ. πάπρικα
1 κουτ. γλυκού ρίγανη ή βασιλικό
1/2 κουτ. γλυκού κάρι
1/2 κουτ. γλ. σκόρδο τριμμένο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Enjoy
Αυτή είναι μια cache (αποθηκευμένη) εκδοχή της σελίδας από την πηγή: That’s Eat!, http://thatseat.blogspot.com/2014/11/blog-post_19.html.