Δείτε τη συνταγή απο Νοστιμες Συνταγες της Γωγως
ΥΛΙΚΑ
1 κιλο μυδια φρεσκα
1 1/2 κουπα ρυζι καρολινα
1 σφηνακι ουζο
1 μεγαλο ξερο κρεμμυδι
1 συσκευασια ντοματακια κονκασε
1/2 ποτηρι νερου χυμο ντοματας
Αλατι
Πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε και πλενουμε πολυ καλα το κελυφος των μυδιων.
Στην συνεχεια βαζουμε σε βαθυ τηγανι η’γουοκ λιγο ελαιολαδο και ριχνουμε
το ψιλοκκομενο κρεμμυδι και το σωταρουμε,
κατοπιν ριχνουμε τα μυδια
και τα αχνιζουμε μεχρι να δουμε οτι ανοιγουν ολα,οσα δεν ανοιγουν τα πεταμε.
Στην συνεχεια τα σβηνουμε με το ουζο,ριχνουμε τις ντοματες και τον χυμο,
ριχνουμε 2 κουπες νερο,αλατι,πιπερι και τα αφηνουμε για κανα 5λεπτο να βρασουν,
και μετα ριχνουμε το ρυζακι,
ανακατευουμε κατα διαστηματα,και αν χρειαστει
συμπληρωνουμε λιγο ζεστο νερακι,αν κραταει λιγο το ρυζακι,σβηστε τη φωτια,
και αφηστε το λιγο να σταθει,και σερβιρετε..ειναι νοστιμοτατο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:
- μυδοπιλαφο αργυρως
- μυδοπιλαφο αργυρω μπαρμπαριγου
- μυδοπιλαφο αργυρω
- μυδοπιλαφο συνταγη αργυρως
- μυδοπιλαφο
- μυδοπιλαφο βεφα
- μυδοπίλαφο μαμαλάκης
- αργυρω μυδοπιλαφο
- μυδοπιλαφο συνταγη αργυρω
- μυδοπιλαφο μπαρμπαριγου