Μυστικά για το ψήσιμο της γαλοπούλας: Κρατήστε ζουμερή τη γαλοπούλα σας!

 

Δείτε τη συνταγή απο Συνταγές

6073588a_mΗ γαλοπούλα, όπως κι άλλα πουλερικά, έχει στεγνό κρέας κι αυτό οφείλεται στην πολύ χαμηλή περιεκτικότητά της σε λιπαρά. Για να ψήσετε σωστά τη γαλοπούλα σας, κρατώντας ζουμερό το κρέας της, ακολουθήστε τις παρακάτω «χρυσές συμβουλές»:

Πηγή: Συνταγές

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Μυστικά για το ψήσιμο της γαλοπούλας: Κρατήστε ζουμερή τη γαλοπούλα σας!
  2. 10 Μυστικά για το τέλειο Μπάρμπεκιου!
  3. Πίτα με τη γαλοπούλα που περίσσεψε
  4. Πίτα Ρολό Γαλοπούλας