ντολμάς γλυκό κουταλιού (κολοκύθι τριφτό)

 

Στη Μακεδονία το τριφτό κολοκύθι το λέμε ντολμά, συνήθως στο τέλος προσθέτουμε λίγο μέλι και λευκά αμύγδαλα.

Τον ντολμά τον φτιάχνουμε από λευκή ή κόκκινη κολοκύθα και το χρώμα του γλυκού συνήθως εξαρτάται από το χρώμα της κολοκύθας.
Πολλές φορές το χρώμα του γλυκού εξαρτάται και από τη διαδικασία παρασκευής του γλυκού.
Αν θέλουμε να κοκκινίσει το γλυκό μας, διακόπτουμε αρκετές φορές το
Πηγή ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Συνταγές: Γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι
  2. Συνταγές: Γλυκό του κουταλιού κυδώνι
  3. ακτινίδιο γλυκό κουταλιού
  4. Γλυκό του κουταλιού λεμόνι

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • ντολμας γλυκο
  • γλυκο κολοκυθι τριφτο
  • γλυκό τριφτο κολοκύθι
  • κολοκυθι γλυκο τριφτο
  • κολοκυθι τριφτο