Πίτσα με μακαρόνια

 

Δείτε τη συνταγή απο Βιβλίο Μαγειρικής

Υλικά

1/2 πακέτο ταλιατέλες βρασμένες

5 τομάτες ξεφλουδισμένες

100 γρ ζαμπον

100 γρ τυρί μοτσαρέλα

μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη

Οδηγίες

Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί. Στρώνουμε τα βρασμένα μακαρόνια.

Λιώνουμε με ένα πηρούνι τις τομάτες και τις απλώνουμε πάνω από τα μακαρόνια.

Κόβουμε την μοτσαρέλα σε μικρά κυβάκια και το ζαμπόν σε φετούλες και τα προσθέτουμε στο ταψί.  Προσθέτουμε τις ελιές, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ρίχνουμε λίγο λάδι από πάνω.

Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα

Πηγή: Βιβλίο Μαγειρικής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Βασική σάλτσα για πίτσα ή μακαρόνια
  2. Πίτσα τέσσερις εποχές
  3. Σάλτσα για πίτσα
  4. Πίτσα με σαρδέλες