Παγωτό σπιτικό ,απλά τέλειο! Homemade ice cream ,just perfect!

 

Δείτε τη συνταγή απο ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 morfat creamy,στα ράφια των σούπερ μάρκετ όλων υπάρχει
2 1 φλυτζάνια κρύο φρέσκο γάλα
1 κουτί ζαχαρούχο .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπήστε στο μίξερ στήν μεγάλη ταχύτητα για 5 λεπτά την morfat κρέμα ώσπου να γίνει αφράτη.Χαμηλώστε την ταχύτητα και συνεχίστε για άλλα 5 λεπτά προσθέτοντας το φρέσκο παγωμένο γάλα,και το 1 κουτί ζαχαρούχο.Τοποθετήστε το μίγμα σε μεταλικό κουτί παγωτού η και τάπερ πλαστικό και αφήστε το για 1 ώρα στην κατάψυξη .Ξαναχτυπήστε το μίγμα που έχει μισοπαγώσει για άλλα 5 λεπτά περίπου και ,αφήστε το τουλάχιστον 5 ώρες στην κατάψυξη .Γίνετε φανταστικό!!!!!!!!
ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Προσθέστε 250 γραμ.λιωμένη κουβερτούρα.
ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΚΑ
Προσθέστε 3 κουταλιές σούπας στιγμιαίο καφέ.
ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑ
Προσθέστε 1 κουταλάκι γλυκού μαστίχα Χίου κοπανισμένη μαζί με λίγη ζάχαρη.

Πηγή: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. τελειο σπιτικο ψωμακι!!!
  2. Σάντουιτς – πάβλοβα με παγωτό / Pavlova sandwich filled with ice cream
  3. Παγωτό γιαούρτι με βανίλιες / Plums yogurt ice cream
  4. Σπιτικό παγωτό σε 1 λεπτό!