Δείτε τη συνταγή απο Syntages…apo spiti
Θα σας λύσει τα χέρια!Υλικά2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1/2 κ. γ.αλάτι30 γρ. βούτυρο σε κομματάκια1/2 κούπας γραβιέρα τριμμένη ή σε πολύ μικρά κομματάκια1/2 κούπας ελιές σε φετάκια1/2 κ. γ. ρίγανη1/2 κούπας γάλα1/4 κούπας νερόγια την επιφάνεια2 κ.σ. γάλα και2 κ.σ.γραβιέραΕκτέλεσηΣε μπολ ανακτεύουμε,με το χέρι,το αλεύρι,το αλάτι και το βούτυρο,σε κομματάκια,να πάει παντού. Προσθέτουμε
Πηγή: Syntages…apo spiti