ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ

 

Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής

Μεζεδάκι για μερακλήδες

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό πατζάρια μόνο τους βολβούς

4-5 σκελίδες σκόρδο

3 φλιτζάνια λευκό ξύδι

1 φλιτζάνι λάδι

3 κουταλάκια γλυκού αλάτι

Πλένουμε καλά τα πατζάρια και τα βράζουμε σε νερό και αλάτι μέχρι να μαλακώσουν.

Τα στεγνώνουμε, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες.

Όταν είναι τελείως στεγνά τα βάζουμε σε γυάλινο βάζο με φετάκια σκόρδο ανάμεσα.

Ρίχνουμε το ξύδι και σκεπάζουμε με το ελαιόλαδο.

Φυλάμε στο ψυγείο και περιμένουμε 3-4 μέρες πριν τα καταναλώσουμε. …
Πηγή: Υποβολή Συνταγής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Σαλάτα με παντζάρια (παντζαροσαλάτα)
  2. Μπακαλιάρος σκορδαλιά και παντζάρια!!
  3. Συκώτι με βαλσάμικο ξύδι!
  4. Σαλάτα με καραμελωμένα παντζάρια και…

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • πως βαζω παντζαρια σε βάζο
  • ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ
  • παντζαρι βαζο
  • παντζαρι σαλαλα στο βαζο
  • παντζαρι σαλαλα στο βαζο αργυρω
  • ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΣΕ ΒΑΖΩ ΑΠ
  • στα παντζαρια βαζουμε αλατι